Optimize Lifestyle


Optimize Lifestyle er utviklet for at du skal nå dine mål på en effektiv, trygg og god måte. Gjennom utfordrende trening og smakfulle matplaner oppnår vi svært gode resultater med dette konseptet!

Trenings- og kostholdsprogrammet utvikles så det blir enkelt for deg å følge og vi jobber sammen over tid for å hele tiden sikre god fremgang. Dette gjør også at du vil oppnå varige resultater, gjennom endringer som blir en naturlig del av din hverdag.

Ønsker du:


  • Motiverende trening tilpasset dine mål og din hverdag
  • Matplaner med gode, sunne matvarer
  • Raskere måloppnåelse
  • Tett oppfølging
  • Da er Optimize noe for deg!

Hvordan fungerer det?

Når vi starter samarbeidet møtes vi til en grundig konsultasjon, hvor vi tar oss en god prat og utfører ulike målinger, tester og analyser. Vi tar utgangspunkt i dine mål, ønsker, muligheter og personlige forutsetninger og legger en konkret plan for tiden fremover. Dette brukes som grunnlag for utviklingen av trenings- og kostholdsprogrammet.

Videre jobber vi med online oppfølging gjennom rapporter og bilder som sendes inn annehver uke. Dette oppleves som svært positivt for både oss og kundene, da det gir oss mulighet til å kartlegge fremgang og gjøre eventuelle endringer, samtidig som det er en positiv forpliktelse. Vi gjennomfører gradvise endringer ved behov, for hele tiden å sikre god fremgang.

Etter åtte uker møtes vi igjen til en ny konsultasjon. Gjennom en god samtale og nye tester måler vi resultatene dine og ser hvor langt du har kommet. Vi tar samtidig en prat om videre oppfølging og legger en plan for den kommende måneden.

Vi er i tillegg tilgjengelig for å besvare spørsmål via melding og e-post gjennom hele perioden.

Videre månedlig oppfølging

En gang i måneden møtes vi og gjennomgår hvordan det har gått med kostholdet og treningen den siste tiden. Vi ser på hvordan det har fungert kombinert med livssituasjonen din, og gjør endringer ved behov. Vi gjennomfører igjen ulike tester for å kartlegge resultatene og sikre god fremgang. Videre legger vi opp en ny plan for den kommende måneden.

Tester, målinger og analyser
Vi benytter ulike verktøy for å kartlegge ditt utgangspunkt og for å følge din fremgang. De ulike testene vi benytter er blant annet måling av vekt, fettprosent, bilder, cm-målinger, enkle styrke- og kondisjonstester og fysikk- og holdningsanalyser.

Online coaching
Vi tilbyr også online coaching, hvor all oppfølging skjer via e-post, melding, SMS og telefon.

*Fra treningsprogrammet mottas kan ikke angrefrist benyttes.

Velg mellom

Optimize Lifestyle – Livsstil
Gjennom smart trening og et sunnere kosthold skaper vi positive endringer i hverdagen. Sammen jobber vi mot en sterkere, bedre og sunnere hverdag.
Optimize Lifestyle – Muscle
Tungt, hard trening for maksimal muskelvekst og økt styrke
Optimize Lifestyle – Bikini
Fokus på å skape en sterk, sunn bikinifysikk. Her står både trening av spesifikke muskelgrupper og fettforbrenning i fokus.
Optimize Lifestyle – Shape Up
Oppnå gode resultater raskt og effektivt! Kom i bedre form, stram opp kroppen og bli sterkere uke for uke.