Team Total Package Coaching

Coachingtjenesten vi tilbyr tar for seg alle aspekter innen denne sporten, med alt det innebærer for atleter som ønsker å konkurrere. Det vil si at vi følger opp og hjelper deg som atlet gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Vi skaper gode resultater gjennom et tettere samarbeid og en grundigere, mer komplett oppfølging.

Vi ønsker å kunne tilby en optimal tjeneste, noe mer enn hva som normalt tilbys – eller sagt med andre ord «den totale pakken».

Vi har et tydelig fokus på kvalitet før kvantitet og tar derfor kun inn et begrenset antall atleter hver sesong, slik at du skal få akkurat den oppfølgingen du trenger og betaler for. Med vår kunnskap og erfaring gir vi deg den rette veiledningen slik at det blir en positiv, sunn og god opplevelse for deg.

Hvordan vi jobber

Når vi starter samarbeidet gjennomfører vi en grundig konsultasjon hvor vi utfører ulike tester, tar en gjennomgang av din nåværende situasjon og gjør en grundig analyse av din fysikk. På bakgrunn av dette skaper vi et tilrettelagt kosthold- og treningsprogram ut fra ditt utgangspunkt, med en tydelig målsetning om å utvikle din fysikk til det optimale innen den grenen du konkurrerer i. Kostholdsplanen er veldig spesifikk og det er viktig at denne etterfølges.

For å gi deg grundig oppfølging, gjennomfører vi jevnlige oppdateringer via møter og e-post. Trenigsmengde og kosthold tilpasses etter behov, slik at vi hele tiden sikrer gode resultater og optimal fremgang.Poseringstrening

Vi tilbyr alt fra trening på de obligatoriske poseringene, til T-walk og poseringsprogram. Vi vil selvsagt også bidra med gode tips og råd underveis. Er det noe spesifikt du ønsker å jobbe med? Ta kontakt så hjelper vi deg. Vi tilbyr timer på både 30 og 60 minutter.

SPONSORABATTER

Team Total Package
Team Total Package

Som atlet i Team Total Package rabatter på personlig trening fra Optimize Personal Training. Les mer om Team Total Package her.

Nordic Power

Som atlet i Team Total Package får du gode rabatter på kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr fra Nordic Power.

City Naprapati
City Naprapati

Som atlet i Team Total Package får du rabatt på behandling hos City Naprapati. Les mer om behandlingstilbudet på citynaprapati.no