Optimize Personal Training

Vår visjon er å hjelpe personer mot en bedre og sunnere hverdag.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe og inspirere deg, slik at vi sammen kan nå dine treningsmål!

Gjennom kunnskap og treningsglede vil vi hjelpe deg mot en bedre hverdag og økt trivsel. Det er viktig for oss å ha et helhetlig helseperspektiv, og vi hjelper deg mot dine mål på en trygg og profesjonell måte. Vi veileder deg slik at du blir sikker på treningsteknikk og utførelse av øvelser, og kan også gi deg ny inspirasjon til treningen.


Mette Stensland

Personlig Trener og Optimize Coach

Mette Stensland er gründer av Optimize Personal Training og jobber til daglig som personlig trener og coach på City 24/7 i Sandnes. Hun har jobbet for treningskjeden SATS i 7 år, gått Grunnkurs Fitness på Norges Idrettshøyskole og tok sin PT-utdannelse gjennom Active Education i 2011.

Hun er lidenskapelig opptatt av trening og konkurrerer aktivt innen Body Fitness, hvor hun nylig vant den internasjonale konkurransen Arnold Classic Europe og det Nordiske mesterskapet 2014. I tillegg til coaching og PT av livsstilskunder, coacher hun også atleter i grenene Bodyfitness og Bikinifitness. Hun har lang treningsbakgrunn og bred erfaring.

Mette kan hjelpe deg med
  • Styrketrening med fokus på å øke i styrke og muskulatur
  • Vektnedgang
  • Rehabiliterende trening
  • Livsstilsendring
Joakim Hetland

Dr. of Naprapathy og Optimize Coach

Joakim Hetland er Naprapat og gründer av klinikken City Naprapati i Sandnes. Han er også teamleder for Team Total Package, som han startet i 2013. Han har hatt stor suksess med coaching av atleter, som han blant annet har hjulpet frem til å vinne både Norges- og Nordisk mesterskap. Selv er han vinner av Norgesmesterskapet i kroppsbygging – 80 kg i 2012.
Han har syv års erfaring som Personlig Trener (international licensed PT) og har selv en lang treningsbakgrunn.

Joakim kan hjelpe deg med
  • Diagnose av smerter/skader
  • Behandling av skader
  • Rehabilitering & forebygging
  • Massasje